Webwinkel

Leren leven in de kracht van Jezus
Leren leven in de kracht van Jezus
Serie: Discipelen van Jezus
Model: DVJ01 (Cursusmap 1)
Beschikbaarheid: Op voorraad
€15,00

Beschikbare opties:


* Opties:

Aantal:  

Tweede herziene uitgave van juli 2013

 

Een praktische, dynamische studie die gelovigen leert discipelen van Jezus te worden. Discipelen raken betrokken bij het werk binnen de gemeente en maken anderen tot discipelen.

 

Aantal Bladzijden: 185 (A4)

 

Bekijk het 'Inkijkexemplaar'

 

Verkrijgbaar als losse modules (nieuw):

Om het voor deelnemers in deze drukke tijd toegankelijker te maken, hebben we bovengenoemde cursus verdeeld in twee modules met een extra aanvulling.

 

Module 1 bestaat uit 7 lessen en is vooral gericht op het werk van de Heilige Geest. De focus is discipelschap, maar om een discipel van Jezus te kunnen zijn, hebben we de gave en de kracht van de Geest juist nodig.

 

Module 2 bestaat uit 6 lessen en is een krachtig vervolg op module 1. Het laat vooral zien hoe en waarin we Jezus moeten volgen.

 

Ook verkrijgbaar als dagboek:

Ontdek wat het betekent om een discipel van Jezus te zijn en hoe dit door de Heilige Geest mogelijk is. Dit boekje is een samenvatting van de lessen uit cursusmap 1. Het is geschreven in de vorm van een dagboek voor 49 dagen (zeven weken). Het voordeel van deze opzet is, dat je er elke dag stap voor stap doorheen kunt gaan. Naast een sleutelvers is er elke dag een stukje onderwijs, een uitdaging, een gebed en een toepassing.

 

Dit dagboek is heel geschikt voor gebruik in kleine groepen, maar ook voor persoonlijk gebruik.