Webwinkel

Groeien in je roeping
Groeien in je roeping
Serie: Discipelen van Jezus
Model: DVJ03 (Cursusmap 3)
Beschikbaarheid: Op voorraad
€15,00

Beschikbare opties:


* Opties:

Aantal:  

Een doelgerichte studie, waarin geleerd wordt om God vanuit een persoonlijke roeping op een effectieve manier te gaan dienen. In aansluiting op Map 2 een 'must' voor elke werker in de gemeente, of voor iedereen die wil groeien in zijn of haar roeping.

 

Aantal Bladzijden: 210 (A4) 

 

Bekijk het 'Inkijkexemplaar'

 

Verkrijgbaar als losse modules (nieuw):

Module 1 bestaat uit 7 lessen en is vooral gericht op het ontdekken en uitstappen in onze algemene en specifieke roeping. Hoe kunnen we ons hierop voorbereiden en hoe worden we erin bevestigd? Daarnaast zullen we ontdekken wat onze rol en plaats binnen de gemeente kan zijn.

Module 2 bestaat uit 6 lessen en is een aanvullend vervolg op module 1. We zullen zien hoe belangrijk het is om op God te wachten, hoe we geestelijk kunnen groeien en vrij komen van het verleden.

 

Ook verkrijgbaar als 40-dagenboek:

Dit is een heel praktisch 40-dagenboek waarin geleerd wordt om God vanuit een persoonlijke roeping op een effectieve manier te gaan dienen. Het is een samenvatting van de lessen uit cursusmap 3. De opzet is om er 40 dagen lang elke dag mee bezig te zijn. Elke dag bestaat uit twee pagina's met een vaste opbouw: een sleutelvers, een stukje onderwijs, een uitdaging en een gebed. Het boekje is bedoeld voor de opzet van een 40-dagenproject in uw gemeente of voor persoonlijk gebruik.