Webwinkel

Marcus
Marcus
Serie: Leven door het Woord
Model: LDHW/MAR
Beschikbaarheid: Op voorraad
€7,50
€8,50

Beschikbare opties:


* Opties:Aantal:  

Het evangelie naar Marcus portretteert Jezus als Zoon van God. Stap voor stap neemt de schrijver ons mee langs een groot aantal markante punten in Jezus' leven. Telkens leren we daardoor meer over Zijn radicale levensstijl en wat dat vandaag voor ons betekent.
 

Michael Eaton, de auteur van het tekstboek, heeft een unieke en complete serie studies over elke Bijbelboek geschreven. De volgende studies zijn bij ons te bestellen.

 

Naast het tekstboek is er ook een verwerkingsboekje gemaakt als leidraad voor studies in groepen. Een verwerkingsboekje geeft samenvattingen weer van de hoofdstukken in het tekstboek, plus sleutelverzen en toepassingsvragen. We raden het verwerkingsboekje aan voor iedereen in de groep. Voor diegenen die naast dit verwerkingsboekje verlangen naar meer uitleg en diepere achtergronden van het Bijbelboek, voor hen raden we het tekstboek aan. Het tekstboek is zeker aan te raden voor de persoon die de groep gaat leiden. Het tekstboek en het verwerkingsboekje zijn ook digitaal verkrijgbaar (als PDF bestand).

 

Formaat: A5
 

Aantal Bladzijden: 170 (tekstboek), 72 (verwerkingsboekje)

 

Bekijk het inkijkexemplaar van het 'tekstboek' en van het 'verwerkingsboekje'.